Túravezetők

Túrázz velünk klub

Darinka - Túrázz velünk klubDudás Darinka: Darinka 2000-ben kezdte felfedezni a Zemplén, a Felvidék és a Tátra szépségeit. Azóta beleszeretett a hegyekbe, a túrázásba. Aktív természetjáró, többször megjárta az olaszországi  Dolomitok Via ferrátáit is. Diplomamunkáját a Magas-Tátrából írta. Tapasztalata nagyban segíti abban, hogy a szlovák és cseh hegyekbe vezesse programjainkat.
Darinka elérhetősége: E-mail: dudasdarinka[kukac]freemail[pont]hu

Zotya - Túrázz velünk klubKovács Zoltán: Zotya a Túrázz velünk! portál ötletgazdája és elindítója. 2000-től járja a magashegyek világát, "megszállott" túrázó. Bejárta a Bükk, Zemplén, Magas-Tátra és a Szlovák Paradicsom legnagyobb részét, de gyakran megfordul az osztrák hegyekben is. Jópár Via Ferrata és klettersteig utat is maga mögött tudhat. Portálunk főszerkesztője és dizájnere.
Zotya elérhetősége: E-mail: turazzvelunk.hu[kukac]gmail[pont]com Skype: zotyazotya33

Janesz - Túrázz velünk klubZombori János: Janesz a hegyek-vizek szerelmese. Igazán a szlovén vadvizek világában mozog otthonosan. 8 év vadvízi túravezetés után ma már inkább a szervezésben és a programkialakításban jut neki szerep, de nem jön zavarba, ha egy túrát biztonságosan kell levezetni. Janesz bortúrákat, pincelátogatásokat is szervez. Sok éves boros közegben szerzett tapasztalata, és a borkultúra népszerűsítése iránti elkötelezettsége garantálja, hogy programjain mindenki jól érezze magát.
Janesz elérhetősége: E-mail: zombori[kukac]freemail[pont]hu

Trekwolf Hungary hegyivezetés

Trekwolf - Farkas ZsoltFarkas Zsolt: Az 1969-es születésű Zsolt a hegyek szerelmese. Számára a magashegyi gyalogtúrázás jelenti a tökéletes kikapcsolódást, de emellett szívesen kerékpározik. Többször járt már az Alpesekben, a Kárpátok bércein, és a Kaukázus legmagasabb csúcsára is több alkalommal sikerült feljutnia. Feladata az új utak felderítése, szervezése, az internetes oldalak karbantartása, és annak biztosítása, hogy a túrákon minden rendben legyen. Emellett persze minél többet utazik, és besegít a túrák vezetésébe is.
Zsolt elérhetősége: Tel.: +36 (70) 4223709  E-mail: zsolt[kukac]trekwolf[pont]hu

Trekwolf - Komlósi AndrásKomlósi András: András 1963-ban született, és 1988 óta túrázik „hivatásszerűen”. Részt vett a Máramarosi-havasok turistatérképének terepbejárásán, és a Keleti-Beszkidek menekülő útjainak feltérképezésében is. A magashegyi túravezető-képző tanfolyamot Erdélyben végezte el, kedvence mégis a Zemplén, ahol a túra iránti szenvedélye elkezdődött. András elsősorban a gyalogtúrák vezetésével erősíti a csapatot.
András elérhetősége: E-mail: andras[kukac]trekwolf[pont]hu

Trekwolf - Kovács TamásKovács Tamás: Tamás 1973-ban született. A magyar hegymászás egyik legsokoldalúbb egyénisége. Remek állóképességgel és stabil mászótudással rendelkezik. Több száz szikla és téli mix útmászást hajtott végre szerte Európában, főként Svájcban (pl.: Eiger É-i fal, Genfi-pillér) és a Mont Blanc-csoportban, de több nehéz utat tudhat maga mögött az USA-beli Yosemite-völgyben is. A szlovákiai Magas-Tátrában a Wéber É-i falán a Marathon út (VII+) mászásáért itthon az „Év hegymászója” lett társával együtt. 2008-ban a patagóniai Cerro Torre-n a Compressor utat, 2010-ben pedig a Fitz Roy-on a Supercanaleta-t mászta meg. Az Ő kezei között garantált az ügyfél biztonsága. Alpesi mászásoknál, valamint a jégmászó és túrasí programjainknál találkozhatsz vele.
Tamás elérhetősége: E-mail: tamas[kukac]trekwolf[pont]hu

Trekwolf - Ratiu KrisztiánRatiu Krisztián: A nagybányai Krisztián 1971-ben született. Erdélyt és a Kárpátokat nem sokan ismerik nála jobban. Teljesítette a Magyarországi Kárpát Egyesület által 2004-ben szervezett Kárpát-koszorú Nemzetközi Túraútvonalat – mely 4,5 hónapon és 2500 kilométeren át halad a Kárpátok vízválasztó főgerincén –, több négyezer méteres csúcson járt az Alpokban, de meghódította az 5642 méter magas Elbruszt is. Krisztián az alpesi mászások, valamint a via ferrata-, és gyalogtúrák vezetésében vesz részt.
Krisztián elérhetősége: E-mail: krisztian[kukac]trekwolf[pont]hu

Trekwolf - Beke AttilaBeke Attila: Attila 1976-os születésű. Eddigi „túrapályafutása” során az Alpok több csúcsán járt már, többször volt a Kaukázusban is, de legfantasztikusabb élményének az Ugandában található Ruwenzori megmászását tartja. Attilával leggyakrabban az alpesi mászások alkalmával és a via ferrata programoknál találkozhatsz.
Attila elérhetősége: E-mail: attila[kukac]trekwolf[pont]hu

Trekwolf - Motajcsek TamásMotajcsek Tamás: Tamás 1977-ben született Siófokon. 10 éves kora óta rendszeresen túrázik. Először a hazai ösvényeket rótta, így nagyrészt végigjárta az Országos Kéktúrát is, majd kicsit magasabb hegyekre „evezve” a Tátra és az Alpok következett. Élete egyik meghatározó élménye másfél éves észak-amerikai tartózkodása volt, mely során végigjárta az USA nyugati felének nemzeti parkjait. Azon belül is szoros érzelmi szálak fűzik a Yosemite Nemzeti Parkhoz (Kalifornia), ahova a másfél év során tizennyolcszor is visszalátogatott, és keresztül-kasul bejárta ösvényeit. Tamással elsősorban a via ferrata és gyalogtúra programoknál találkozhatsz.
Tamás elérhetősége: E-mail: motajcsek[kukac]trekwolf[pont]hu

Vagabond Kalandiroda

Vagabond kalandiroda - MiklósNégyesi Miklós: Miklós a hegyek között érzi igazán jól magát. Már apró gyermekként ismerkedett a hegyek világával, kamaszként pedig szinte minden szabadidejét újabb tájak felfedezésével töltötte. Rengeteg teljesítménytúrát teljesített, tinédzserként elkezdett sziklát mászni, később pedig barátaival számtalan csodás és nagy kihívást jelentő alpesi csúcsot meghódított. Nehéz a Dolomitokban olyan csúcsot mondani, melyet ne ismerne alaposan. Miklóssal ezen kívül találkozhatsz a Vagabond kalandiroda útjain is.
Miklós elérhetősége: E-mail: miklos[kukac]kalandiroda[pont]hu, Telefon: +36-70-387-3208, Skype: mnegyesi

Vagabond kalandiroda - SzisziDobrocsi Szilvia (Sziszi): Szilvi gyerekkora óta sokat utazik, bejárta Európát, élt az Egyesült Államokban és Hollandiában, angolul és olaszul beszél. Az egyetem elvégzése után egy hivatalban kezdett dolgozni, de hamar ráébredt, hogy valami mást (is) szeretne, ezért kezdett bele a Vagabondba. Jogi végzettsége és nyelvtudása hatalmas segítség a cégnek. Ő a csapat esze, nélküle nem látnánk át a szabályok útvesztőin, ő gondoskodik arról, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön és egészet alkosson.
Szilvi elérhetősége: E-mail: szilvi[kukac]kalandiroda[pont]hu

Porszem Közösségi Műhely

Dobos Csaba - Porszem Közösségi MűhelyDobos Csaba: "Felmenőim által genetikailag kódolt vagyok a természetjárás minden formájára. Szüleimnek, nagyszüleimnek köszönhetően egész gyermekkorom a kirándulásról és a természet szeretetéről szólt. Ez az állapot egyre csak súlyosbodik, ha bizonyos időközönként nem mehetek ki a szabadba. Ilyenkor szabályosan rosszul érzem magam. Számomra a kirándulás nem elsősorban arról szól, hogy időre teljesítsek hosszú kilométereket, hanem inkább egyfajta feltöltődés, odafigyelés a természet hangjaira, energiáira. Párommal számtalan alkalommal, kirándulás közben nem szólunk egymáshoz, csak megyünk. Mikor nem beszélsz, sokkal kifinomultabban érzel mindent, érzed mit gondol a másik, érzed rezdüléseit és érzed minden mozdulatának jelentését. Ezeket az érzeteket szeretném megmutatni mindenkinek. Lássuk be, nem a természet van értünk, alázattal és tisztelve azt, együtt kell élnünk vele, hogy legyen jövőnk ezen a földgolyón, ne csak múltunk."
Csaba elérhetősége: E-mail: csaba[kukac]porszem[pont]hu, Telefon: +36-20-341-1226

Rolitúra

Dobos Csaba - Porszem Közösségi MűhelySzabó Roland: ha szeretsz nyaralni, kirándulni, utazni, túrázni, új ismeretségeket kötni, bulizni és sokat nevetni, érdemes Rolanddal tartanod! Pénztárcabarát utazásait 9 éve szervezi, így mindenhol nagy helyismerettel rendelkezik. (Túrák: Erdély, Szlovénia, Ausztria, Olasz és Lengyelország. Tenger: Montenegró, Bulgária Görögország, Francia Riviéra valamint kerékpár és kenutúrák is)
Roland elérhetősége: E-mail: rolitura[kukac]gmail[pont]com, Telefon: +36-70-278-6852