Részvételi feltételek

Jelen dokumentum a Túrázz velünk klub magánszervezésű túráira és a programokon való résztvevőkre, jelentkezőkre terjed ki. Nem terjed ki a dokumentum az oldalunkon a partnerirodák által meghirdetett programokra. Ezek részvételi feltételeit az irodák saját honlapján találod meg. Jelentkezéseddel egyidőben tudomásul veszed és elfogadod a következőket:

- A szervezett utakon saját felelősségre veszel részt. Semmilyen felelősség nem terhel minket a programokon történt baleset vagy felmerült kár esetén. A baleset- és poggyászbiztosítás megkötését minden szervezett programunk esetében ajánljuk egyénileg megkötni. A balesetbiztosítást extrém sportok kategóriában ajánljuk megkötni. (egyes biztosítóknál "sport extra" néven fut a konstrukció)

- Mivel a meghirdetett programjaink nagyrészt szabadtéri programok, ezért extrém időjárási viszonyok esetén fenntartjuk a jogot, hogy a programon, a program menetén változtassunk. Ezt a jogot egyéb tőlünk független ok esetén (vis major) is fenntartjuk. Ugyanakkor minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a résztvevők a lehető legteljesebb programot kapják tőlünk a felmerült váratlan körülményekhez igazodva.

- A Túrázz velünk klub által szervezett túrák nonprofit túrák, melyek a már meglévő baráti kör túráinak hatékonyabb megszervezésére jöttek létre.