Skip to Content

Magunkról

A Túrázz velünk túraportál

A túraportál célja, hogy összefogja és rendszerezze azokat a szabadidős programokat, amelyeket hazai magánszemélyek, túraklubok, egyesületek, cégek vagy irodák szerveznek. Közös bennük hogy:

  • a túrázással, természetjárással, kalandtúrákkal kapcsolatos programok
  • kifejezetten színvonalas, jól szervezett utakat jelenítünk meg
  • bármilyen meghirdetett program esetében közvetlenül a szervezővel történik a kapcsolattartás
  • a portálunkon megjelenő programok széles skálán mozognak kezdve a magánkezdeményezésű teljesen ingyenes egynapos túráktól egészen a profi irodák által szervezett extrém külföldi kalandtúrákig.

Kik vagyunk? A Túrázz velünk Klub

A Túrázz velünk klub célja, hogy természetközeli, értékes programokat, élményeket szervezzünk olyan fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, akik szintén szeretik a természetjárást, túrázást, hazai és külföldi kultúrák megismerését sajátos, emberközeli szemszögből. Túraszervezőink, túravezetőink lelkes természetjárók, akiket igazi értékek motiválnak. Megszerzett tudásukat, tapasztalataikat szívesen adják át a jelentkezőknek, résztvevőknek.

Filozófiánk, saját szervezésű programjaink

Miben vagyunk mások, mint egy utazásszervező iroda? Mi nem vagyunk sem iroda, sem utazásszervező cég. Mi abban segítünk, hogy hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberek egymásra találjanak és közösen éljék át ezeket a nagyszerű élményeket, amelyeket amúgy csak súlyos összegek befizetése árán valósíthatnának meg.
Számunkra a szervezett program minden eleme kell hogy rendelkezzen valamilyen élményelemmel kezdve az elindulástól egészen a hazaérkezésig. Több napos programjainkon különös gonddal válogatjuk meg szálláshelyeinket - persze ahol azt a lehetőségek megengedik. Nem feltétlenül törekszünk sátras, kempinges elhelyezésre ott, ahol nyugodt, autentikus szálláshelyen tudod álomra hajtani a fejed.
Jelentkezésedtől kezdve:

  • segítünk oda- és visszautad szervezésében, autós társat keresünk vagy összeszervezünk olyanokkal, akik közeli helyről indulnak
  • támogatjuk hasznos ötleteid a helyszínen a programmal kapcsolatban, illetve beépítjük későbbi eseményeinkbe is, tehát a programokat Te is alakítod
  • segítünk abban is, hogy a társak által elkészített fotók, videók eljussanak utólag hozzád. Ezeket a fotókat tároljuk, rendszerezzük úgy, hogy az interneten keresztül bármikor elérheted őket vagy megoszthatod ismerőseiddel azokat.
  • Eseményeinkre jellemző a spontaneitás. Nem feltétlenül ragaszkodunk foggal-körömmel az eredetileg kiírt útitervhez, azonban egyre mindenképpen ügyelünk: kevesebb élménnyel senki nem távozhat, mint amire eredetileg számított.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed van a programokról vagy csak szeretnéd jelezni részvételedet, azt megteheted a kapcsolat oldalunkon.