Felhasználói fiók

A webhelyen telepített reklámszemétszűrő nem elérhető. A megadott működési szabályoknak megfelelően a probléma elhárításáig nem lehetséges új tartalmat beküldeni. Érdemes a beküldést pár perc múlva ismét megpróbálni.
Az írásjelek a pont, a kötőjel, az aláhúzás és a szóköz kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
Ismételten meg kell adni az email címet a cím pontosságának az ellenőrzéséhez.
Felhasználási feltételek

Adatkezelés, adatvédelem

A Túrázzvelünk automatikusan nem ellenőrzi a felhasználók által elhelyezett, megjelenített, közzétett tartalmakat. A Túrázzvelünk mint közvetítő szolgáltató nem felelős a megjelenített és továbbított információért. Továbbá a Túrázz velünk portál semmilyen formában nem köteles vizsgálni, hogy a partnerek által végzett, meghirdetett tevékenység jogszerű-e. Ezt a regisztrációt követően a beregisztrált partnert elfogadja és tudomásul veszi. A regisztrált programszervező a felhasználási feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy az általa meghirdetett programok szervezésével és lebonyolításával kapcsolatban mindennemű engedéllyel rendelkezik.
A felhasználó és szolgáltatásokat igénybe vevő teljes mértékben felelős minden információért, tartalomért  (legyen az adat, szöveg, program, kód, zene, fotó, grafika, videó vagy más anyag - továbbiakban "tartalom"), melyet a honlapon keresztül feltölt, elküld vagy egyéb módon továbbít. Elfogadja, hogy nem tartozunk semmiféle felelősséggel a megjelent tartalom  hibájáért, hiányosságáért.
A szolgáltatások igénybevétele során kötelezettséget vállal arra, hogy betartja a következőket:
- a honlapon keresztül nem tölt fel, nem küld el és nem továbbít más módon olyan tartalmat, amely pontatlan, ártalmas, erkölcstelen, pornográf,  becsületsértő, fajgyűlölő, erőszakos, sértő, zaklató vagy bármilyen más okból  kifogásolható, a honlap vagy annak bármilyen szolgáltatását akadályozza vagy  zavarja, vírussal fertőzi, vagy más ártalmas programrészt tartalmaz, vagy megsértheti a helyi-, nemzeti-, nemzetközi törvényeket.
- nem él vissza más cégnevével, vagy jogi személyiségével. Nem nyújt be tartalmat kitalált, vagy egyéb hamis eredetre hivatkozva
- nem gyűjti és tárolja más felhasználók személyes adatait
- nem használja a honlapot és annak szolgáltatásait reklámcélra (kivéve az engedélyezett vagy külön szerződésben rögzített célokat, megállapodásokat a Túrázzvelünk tulajdonosával), beleértve  a spam, a lánc és egyéb reklámleveleket, piramisjátékokat
- az oldalon található tartalmat nem használja fel illetéktelenül, ezzel megsértve a szerzői jogot, védjegyet, szabadalmat, vagy üzleti titkot, helyi-, nemzeti-, nemzetközi törvényeket.
Tilos:
- bármely harmadik személy anyagainak rendelkezésre bocsátása a harmadik személy hozzájárulása nélkül
- olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Túrázzvelünk hivatalosan támogatta vagy hagyta jóvá
- olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek megsértik, visszaélnek vagy megszegik bármely más fél szellemi alkotáshoz, nyilvánossághoz, magánélethez fűződő vagy egyéb más tulajdonosi jogát
- olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek jogellenesek vagy jogellenes tevékenységre buzdítanak, esetleg azt hirdetik.

Tartalom benyújtása

Bármilyen tartalmat nyújt be oldalunkra:
- beleegyezik, hogy használhatjuk világviszonylatban, folyamatosan, nem kizárólagos joggal és engedéllyel (beleértve bármilyen erkölcsi, vagy más szükséges jogot), megjelentethetjük, másolhatjuk, módosíthatjuk, reklámozhatjuk, arhíválhatjuk, lefordíthatjuk és tovább fejleszthetjük azt egészében, vagy részeiben. Ilyen  használati jogot fogunk alkalmazni minden ismert és a későbbiekben kifejlesztésre kerülő bármilyen változatra, médiára, technológiára.
- igazolja, hogy minden törvényes, erkölcsi és egyéb joggal rendelkezik, hogy  a fent említett jogokat ránk ruházhatja.
- elismeri és elfogadja, hogy jogunk lesz (de nem kötelességünk) mérlegelni, hogy visszautasítsuk, megjelentessük, eltávolítsuk, vagy korlátozzuk az elérhetőségét a tartalomnak, bármikor és bármilyen okból anélkül, hogy erről külön értesítenénk.
- tudomásul veszi és elfogadja, hogy a felhasználók adatait a Túrázzvelünk összegyűjtse és névtelenül rendszerébe integrálja, valamint az így összegyűjtött adatokat anonim statisztikai és analitikus bejelentési célokra felhasználja.

Harmadik féllel való kapcsolatok

A honlapon keresztül egy harmadik fél termékeit, vagy szolgáltatásait igénybe veheti vagy elérhetővé teheti. Semmiféle felelősség nem terhel azonban bennünket, ha ezen harmadik  féllel üzleti, vagy egyéb kapcsolatba lép vagy bármilyen vitás ügybe keveredik a hirdetett vagy igénybe vett szolgáltatással kapcsolatban.